Генератори надії – для маленьких митців

You are currently viewing Генератори надії – для маленьких митців

 Спільними зусиллями Національної спілки художників України та благодійного фонду «Lions of Deutschland» з ціллю, щоб освітній процес був ще ефективнішим в Національній бібліотеці України для дітей та Київській дитячій школі мистецтв №6 ім.Г.Л. Жуковського – було презентовано дизельні генератори та смаколики.
Через збройну агресію Російської Федерації проти України переважна більшість цивілізованого світу допомагає Україні. Окрім військово-технічною допомогою, а також і гуманітарною допомогою.
Постійні обстріли росією об’єктів критичної інфраструктури та енергетичної системи призвели до того, що в населених пунктах України та закладах освіти часто відсутнє електропостачання.
«Така підтримка дуже важлива для наших юних читачів та митців у ці складні часи. Презентоване нами обладнання допоможе забезпечити більш ефективну роботу закладів освіти у випадку відключень електроенергії. Сподіваюся на нашу подальшу співпрацю задля розвитку і підтримки наших діток» – зазначив голова Національної спілки художників України Костянтин ЧЕРНЯВСЬКИЙ.
«Щоб гарантувати повсякденні послуги, які ми сприймаємо як належне для наших читачам-дітям. Ці генератори уможливлять роботу основних об’єктів бібліотеки і є дуже важливим надбанням для нашого закладу. Адже під час відсутності електроенергії вони дадуть змогу забезпечувати освітленням залів, частковий обігрів приміщень будівлі, а також освітлення сховища. Хочеться сподіватися, що вимкнень світла вже не буде, але ми маємо бути готові»- прокоментувала директорка Національної бібліотеки України для дітей Алла ГОРДІЄНКО.
Відсутність світла, скасовані уроки, переведення навчання онлайн, холодні класи – все це призводить до того, що зі школи йдуть учні, зменшується кількість викладачів, а в подальшому, навчальний процес у школі може взагалі бути призупинено. Музика, малювання, хореографія – важливі, попри все. І для дітей, які переживають жахи війни, – це творча терапія та допомога, мистецтво підтримує і заспокоює їх. Тому ми дуже вдячні нашим донорам за світло і тепло. Цих генераторів вистачить на автономну роботу школи в умовах відсутності електроенергії»- зазначив директор Київської дитячої школи мистецтв №6 ім.Г.Л. Жуковського Микола КУТНЯХОВ.
«Ми плануємо і надалі надавати підтримку дитячим закладам України, і не тільки обладнанням, а і продовольчими і непродовольчими товарами. Хочемо допомагати усім, чим можемо»– запевнив відповідальний секретар Національної спілки художників України Олександр САВКА.

Залишити відповідь