Засідання Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка

You are currently viewing Засідання Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка
У Києві відбулось засідання Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка.
 
“На нас покладено почесну місію визначення лауреатів найбільш шанованої премії у галузі культури”, – зазначив під час своєї промови Євген Нищук, Голова Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка.
 
“Наша культура багата на талановитих митців, тому сьогоднішній склад комітету збалансовано таким чином, щоб кожен мистецький напрямок мав свій голос. Надзвичайно важливо, щоб усі наші таланти були представлені і почуті. А надто зараз, коли увага світу прикута до України, ми маємо можливість показати глибину та унікальність українського мистецтва”.
 
Під час засідання члени Комітету затвердили порядок представлення творів та оформлення документів на здобуття Національної премії імені Тараса Шевченка, а також обговорили експертів у номінаціях.
 
Окрім цього, також було визначено термін прийому творів на здобуття Національної премії імені Тараса Шевченка 2024 року – подати документи можна буде з 14 вересня по 31 жовтня 2023 року.
 
Детальну інформацію щодо подання творів та оформлення документів на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка буде розміщено на сайті Комітету.

Залишити відповідь